Utorak, 23. travnja 2024.

Humani građani donirali 250 kilograma namirnica za siromašne obitelji

Volonteri koprivničkog Crvenog križa i Udruge volontera “Rad na rad” prikupili su novih 250 kilograma hrane i 31 komad higijenskih potrepština za siromašne obitelji s područja grada.

Akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu održana je u ove subote u trgovačkom centru na Radničkoj cesti. Sve prikupljeno bit će podijeljeno u Socijalnoj samoposluzi gdje se svake srijede pozivaju obitelji s područja grada Koprivnice da preuzmu svoje pakete s osnovnim prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama.

– Još jednom zahvaljujemo svim našim sugrađanima na donacijama koji su omogućili da pomognemo najpotrebitijim, te pozivamo sve koji naknadno žele donirati robu, prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine, mogu ih donijeti i u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radića 7 – poručuju iz Gradskog društva Crvenog križa.

Također, sve koji se žele priključiti volonterskim aktivnostima u sklopu projekta ‘Volimo volontiranje’ iz koprivničkog Crvenog križa pozivaju da se jave na telefon 048/642193 ili na mail adresu: [email protected].

zatvori