Petak, 29. ožujka 2024.

Gradonačelnik Jakšić službeno je predstavio nove pročelnike: Očekujemo da novim načinom rada i s novim ljudima možemo odgovoriti novom vremenu

Gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić jutros je javnosti prvi puta službeno predstavio ekipu koja će s novim pročelnicima voditi Gradsku upravu.

Spoj je to, kako kaže, mladosti i iskustva koji će znati odgovoriti na izazove koji su pred Koprivnicom:

– Vjerujem da će nam taj novi tim donijeti i novi elan u životu Gradske uprave i novi vjetar u leđa da ostvarimo sve projekte koje smo zacrtali i odgovorimo vremenu koje dolazi.

Snimila Sandra Levak-Miklošić.

Uz Dubravku Kardaš i Jasnu Golubić, koje su zadržale svoje pročelničke poslove, novi u Gradskoj upravi su Dario Jembrek, Ana Mlinarić Zdravko PunčikarMario Perković je pak vršitelj dužnosti pročelnika koji uz izgradnju grada, upravljanje nekretninama i komunalno gospodarstvo dobiva i odgovornost nad komunalnim i prometnim redarstvom.

– Moram naglasiti da nam je temeljni cilj, kao osvježenoj Gradskoj upravi, da sačuvamo sve one visoke standarde i rezultate koje smo postizali u proteklih 15 godina. To definitivno nije malo jer je Koprivnica prema službenim mjerenjima Ministarstva regionalnog razvoja među najrazvijenijim gradovima u Hrvatskoj – smatra Jakšić.

Snimila Sandra Levak-Miklošić.

No to ne znači da Gradska uprava može mirovati, upozorio je gradonačelnik Jakšić:

– Vremena se mijenjaju, godina je 2018. Polako se spremamo za nove proračunske okvire Europske komisije koji su bliže 2030. nego početku ovoga stoljeća. Svakako očekujemo da novim načinom rada, s novim ljudima, možemo odgovoriti novom vremenu.

Gradonačelnik Jakšić kaže da je gradskoj upravi potrebna nova efikasnost i otvorenost, pri čemu će upravo ljudi koji su sa zavidnim životopima iz gospodarstva, iz realnog sektora, došli raditi u Gradsku upravu, zaključio je.

Snimila Sandra Levak-Miklošić.
zatvori