Srijeda, 24. travnja 2024.

Grad je počeo organizirati nagradno putovanje učenicima ‘velikog srca’

Grad Koprivnica pokrenuo je postupak javne nabave za putovanje učenika nagrađenih u sklopu projekta “Veliko srce koprivničkog djeteta”.

Najviše priznanje za izuzetnu pomoć, solidarnost, humanost i vršnjačku suradnju primili su učenici 3. razreda COOR “Podravsko sunce” i 2.a razreda OŠ “Antun Nemčić Gostovinski” s projektom suradničkog učenja. Projekt su nazvali “Sunce, ti i ja = tolerancija”, a vodile su ih učiteljice Milica Vukobratović i Suzana Hergotić. Gradska uprava izuzeto je sretna i ponosna na suradnju s Društvom Naša djeca i svim osnovnim školama s kojima realiziraju sada već tradicionalnu manifestaciju za korist djece, rekao je gradonačelnik Mišel Jakšić:

– Potičemo naše najmlađe, naše školarce da čine dobra djela, da budu solidarni, da njeguju jedan duh jednakosti. Lijepo je kad se svi zajedno okupimo, kad vidimo koliko su srca i ljubavi uložili u pomoć svojim bližnjima i u projekte za svoje bližnje, a naravno da nam je izuzetno drago kad neki od njih bivaju nagrađeni iako su svi nominirani već nagrađeni i za to dobiju neki lijep izlet ili sve ono što im srce želi. Da se malo provesele i da budu oni sami ponosni na to što su napravili u protekloj godini.

Nagrađeni učenici za dar dobivaju putovanje u njemački Legoland. Putovanje je u planu početkom lipnja, a procijenjeno je da će koštati oko 80.000 kuna.

zatvori