Petak, 19. travnja 2024.

FOTO/VIDEO Nogometašice i nogometaši koprivničke Srednje škole izborili Regionalnu završnicu u futsalu

Nogometaši i nogometašice koprivničke Srednje škole osvojili su prva mjesta na Županijskom natjecanju srednjih škola u futsalu igranom danas u srednjoškolskoj dvorani.

Nogometaši su pod vodstvom profesora Brune Borića u prvom susretu svladali Srednju Gospodarsku školu iz Križevaca. Dugo su Koprivničanci lomili otpor protivnika da bi šest minuta prije kraja susreta Srbljinović postigao odlučujući pogodak. Valja istaknuti da su Križevčani desetak sekundi prije kraja susreta pogodili gredu i tako propustili odvesti utakmicu do penala.

U drugoj utakmici Koprivničanci su pomeli s terena Đurđevčane slavivši s čak 11:2 te su tako s dvije pobjede izborili Regionalnu završnicu koja će se igrati u Čakovcu 9.3.

Nogometašice Srednje škole, pod vodstvom profesorice Ivane Gregurine, opravdale su ulogu favorita protiv Srednje Gospodarske škole iz Križevaca. S obzirom na to da su im Križevčanke bile jedine protivnice dovoljna im je bila pobjeda u tom susretu da osiguraju Regionalnu završnicu koja će se 28. veljače igrati u Koprivnici.

Napomenimo da su u današnjoj utakmici koprivničke srednjoškolke riješile sve u prvom poluvremenu kada je rezultat bio 5:0. U nastavku susreta dodale su još četiri i tako slavile s uvjerljivih 9:0. Matea Varga postigla je ni manje ni više nego pet golova, Ivana Kirilenko dodala je dva, a po jedan su zabile Ivona Tudić i Martina Posavec.

Sastav ženske nogometne ekipe koprivničke Srednje škole:

Matea Varga, Ivona Tudić, Ivana Kirilenko, Marija Piškor, Sofija Česi, Valentina Belušić, Nataša Vargović, Martina Posavec, Marsela Nemec, Dragana Zrinski, Lea Lončar. Voditeljica: prof. Ivana Gregurina.

Sastav muške nogometne ekipe koprivničke Srednje škole:

Karlo Slukić, Tomislav Srbljinović, Mihael Mlinarić, Ivan Mihaljević, Ingo Borić, Slavko Jagarinec, Dario Stjepić, Gabriel Dodik, Leo Kirin, Ronaldo Rengel. Voditelj: prof. Bruno Borić.

zatvori