Srijeda, 24. travnja 2024.

FOTO/VIDEO Mladi nogometaši Slaven Belupa na završnici u Koprivnici pokazali da su najbolji u regiji

Završnica Trofeja Sjever, malonogometnog natjecanja na kojem sudjeluje osam najkvalitetnijih klubova u 2006. godištu iz cijelog Središta Sjever koje objedinjuje svih naših pet županija, održana je danas u sportskoj dvorani koprivničke Gimnazije Fran Galović.

Najboljima su se pokazali mladi nogometaši Slaven Belupa. Mladi Farmaceuti su kroz turnire u Bjelovaru i Varaždinu te na današnjoj završnici pokazali da posjeduju veliki talent te su u potpunosti zasluženo osvojili Trofej Sjever. Danas su na svojevrsnom Final Fouru svladali Varteks sa 6:0 i Bjelovar s 3:1, dok su s Međimurjem remizirali 1:1.

Pod vodstvom trenera Olivera Drvoseka do zlata su stigli: David Markušić, Filip Premec, Lovro Lazar, Dorijan Habajec, Leon Bošnjak, Mislav Juras, Jan Petras, Mauro Blažeković, Mihael Harambaša, Ante Marić, Dominik Maltarić, Cemal Ustundag, Luis Petrić, Stjepan Dedi i David Đurkan.

– Zaista bih pohvalio sve moje dečke. Sva tri turnira odigrali smo na visokom nivou i u potpunosti smo zaslužili prvo mjesto. I danas smo dominirali kada smo igrali samo protiv najboljih ekipa i sve u svemu sam i više nego zadovoljan. Bit će nam ovo dodatan poticaj da još bolje i jače radimo do novih uspjeha – rekao nam je Drvosek.

Valja istaknuti da je ovo natjecanje pokrenuto od strane instruktora Središta Sergeja Milivojevića u sklopu projekta modernizacije natjecanja i podizanja stručnosti u radu sa mlađim dobnim kategorijama.

POREDAK:

  1. Slaven Belupo
  2. Međimurje
  3. Bjelovar
  4. Varteks
  5. No Limit
  6. Križevci
  7. Ždralovi
  8. Varaždin

Foto: Marko Posavec.

 

Zavrsnica Trofeja HNS-a Sjever

Posted by Drava.info on Saturday, February 10, 2018

 

zatvori