Četvrtak, 25. travnja 2024.

FOTO U spomen na Gorana Vrbošića Vrbu položeni vijenci i zapaljene svijeće

Koprivnica slavi 25. obljetnicu Memorijalnog rukometnog turnira “Goran Vrbošić Vrba”. Tim su povodom danas položeni vijenci i zapaljene svijeće na Goranovom grobu koji se nalazi na groblju “Pri Svetom Duhu” u Koprivnici.

Ispred Grada Koprivnice vijenac su položili gradonačelnik Mišel Jakšić, zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec i predsjednik Gradskog vijeća Ivan Pal.

U ime Predsjednice Republike Hrvatske vijenac je položio i general-pukovnik Slavko Barić, a vijence su također položili predstavnici Rukometnog kluba Koprivnica Hangar 18 te Goranovi prijatelji. Nakon polaganja vijenaca održana je i Svečana akademija u Gradskoj vijećnici.

Podsjetimo, u sklopu Memorijalnog turnira “Goran Vrbošić Vrba” pravi sportski spektakl odvija se u dvorani Gimnazije “Fran Galović”. Rukometaši Koprivnice Hangar 18 ugostili su dvije najbolje hrvatske ekipe – PPD Zagreb i Nexe iz Našica te sportske prijatelje iz MRK Zaprešić.

Sportski turnir prati i kulturno zabavni program kojega je građanima omogućio Grad Koprivnica. Večeras od 20:30 sati u srednjoškolskoj sportskoj dvorani održat će se koncert Opće opasnosti.

zatvori