Četvrtak, 28. ožujka 2024.

FOTO Tehnika i Križevci remizirali u prijateljskoj utakmici

Županijski drugoligaš NK Tehnika odigrala je neriješeno rezultatom 1:1 u prijateljskoj utakmici s NK Križevcima koja se odigrala jučer na domaćem terenu.

Građevinari su bolje otvorili prijateljski susret i u prvom dijelu prvog poluvremena bili daleko opasnija momčad. U vodstvo su došli nakon kornera i to zbog nespretne reakcije Blagaja koji pogađa vlastita vrata.

U nastavku igre Križevčani su bili daleko nadmoćniji s popriličnim brojem prilika, ali uspjeli su postići samo jedan gol za izjednačenje. Zabio ga je Babić u 63. minuti susreta. Imali su Križevci još ponešto izglednih prilika, ali se rezultat nije mijenjao do kraja.

Podsjetimo, Građevinari su nakon prvog dijela sezone drugoplasirana momčad s 25 osvojenih bodova, osam manje od lidera prvenstva Lipe iz Hlebina.

KOPRIVNICA – Gradski stadion. SUDAC: Krešimir Fazlić (Koprivnica). STRIJELCI: 1:0 Blagaj (37, ag), 1:1 Babić (63)

TEHNIKA: Haramina, Lončar, Maurović, Blažek L., Blažek T., Harmadi, Matijaković, Gašparić, Erenčić, Halusek Di., Krištofić, Šipek, Virovec, Balija, Kušanić, Coi, Ban, Halusek De. TRENER: Valentin Knapić

KRIŽEVCI: Vrbančić, Blagaj, Maras, Švagelj, Božović, Jandrašec, Mladen, Tihelka, Kofler, Bastašić, Sučić, Novak, Orejaš, Babić, Brlić, Stubičan, Višak, Mišir, Špoljar, Gudić, Pavlic. TRENER: Mihael Miklečić

zatvori