Srijeda, 24. travnja 2024.

FOTO Koprivnički ogranak Udruge veterana i dragovoljaca nastavlja s aktivnostima, Prepelić preuzeo dužnost predsjednika

Zvonimir Prepelić, dosadašnji vršitelj dužnosti predsjednika, novoizabrani je predsjednik koprivničkog ogranka Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata.

Povjerenje mu je dano na izborno-izvještajnoj skupštini održanoj u petak.

Članovima udruge su prezentirana opširna izvješća o provedenim aktivnostima Ogranka tijekom prošlog izvještajnog razdoblja koje su podnijeli predsjednik ogranka Zvonimir Prepelić i tajnik ogranka Nevenko Kopričanec po pitanju financija i projekata. Upoznali su članove udruge i s Planom aktivnosti za 2018. godinu kao i financijskim planom te ostalim aktivnostima koje će se tijekom godine provesti sukladno napucima županijske Podružnice UDVDR.

Zaključeno je da je aktivnosti dovoljno i da će svi članovi ogranka moći kroz iste aktivno sudjelovati u radu koprivničkog veteranskog ogranka. Nazočne je ispred vodstva UDVDR Podružnice Koprivničko-križevačke županije pozdravio i potpredsjednik udruge Mirko Hanžeković koji se osvrnuo na trenutne aktivnosti Podružnice i problematiku rada ogranaka te je dao smjernice za rad vodstvu ogranka Koprivnica.

Foto: Miroslav Blažek – Kina.
Foto: Miroslav Blažek – Kina.
Foto: Miroslav Blažek – Kina.
zatvori