Četvrtak, 25. travnja 2024.

FOTO Koprivnica ima nove pročelnike – stručnjaci iz realnog sektora vode grad u novom smjeru

Novi koprivnički pročelnici jutros su bili na prvom kolegiju s gradonačelnikom i ostalim, za sada privremenim pročelnicima. Naime, s prvim danom veljače troje novih gradskih pročelnika počelo je raditi u koprivničkoj Gradskoj upravi.

To su diplomirana socijalna radnica Ana Mlinarić, koja je od Darka Ledinskog preuzela Upravni odjel za društvene djelatnosti, diplomirani ekonomist Zdravko Punčikar koji je od Jasmine Stričević preuzeo resor financija, gospodarstva i europskih poslova, te diplomirani inženjer elektrotehnike Dario Jembrek, koji je na čelu Službe ureda gradonačelnika.

Evo što je Dravi.info o novim pročelnicima rekao gradonačelnik Mišel Jakšić:

–  Vjerujem da su ovo ljudi koji nam svima skupa mogu pomoći da napravimo iskorak u životu Gradske uprave i Grada Koprivnice. Vjerujem da mogu doprinijeti tome da budemo još brži, još efikasniji, da ponudimo određene nove projekte i nove ideje, ali i da budemo još otvoreniji prema građanima te što je još važnije – prema poduzetništvu – rekao je Jakšić.

Ponosan sam što smo i u Gradsku upravu i u Komunalac dobili ljude iz gospodarstva, ljude s jakim životopisom u realnom sektoru. To je realno smjer kojim će ići ova gradska uprava pod mojim vodstvom.

Gradonačelnik Jakšić rekao je Dravi.info i da će danas imenovati još dvije pročelnice – Jasnu Golubić za prostorno uređenje te Dubravku Kardaš za poslove Gradskog vijeća i opće poslove. Mario Perković će i dalje ostati vršitelj dužnosti pročelnika jer se na natječaj za pročelnika Upravnog odjela za izgradnju grada, upravljanje nekretninama i komunalno gospodarstvo, nije nitko javio.

Novi će pročelnici javnosti službeno biti predstavljeni u ponedjeljak ujutro.

 

zatvori