Četvrtak, 28. ožujka 2024.

FOTO Koncertom klape i jazz orkestra počeo je jubilarni Vrbin memorijal

Koncertom Jazz orkestra Oružanih snaga Republike Hrvatske i klape Hrvatske ratne mornarice “Sveti Juraj” u dvorani Domoljub započelo je obilježavanje 25. Memorijalnog rukometnog turnira “Goran Vrbošić – Vrba”.

Mnogobrojnu publiku glazbenici su oduševili izvedbom najvećih hrvatskih hitova. Uz stihove, prepuni emocija, rukometaši Rukometnog kluba Koprivnica – Hangar 18 i svi prijatelji prisjetili su se Gorana koji je svoj život dao za Domovinu.

Ispred Grada Koprivnice koncertu su prisustvovali koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić i njegova zamjenica Melita Samoborec, dok je ispred Koprivničko-križevačke županije prisustvovao zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Današnji program počeo je polaganjem vijenaca u 9 sati na grobu Gorana Vrbošića, a prva utakmica u kojoj će snage odmjeriti Hangarovci i PPD igrat će se u 13 sati. Od 14 sati na terenu će biti Nexe i Zaprešić.

Koprivničanci će odigrati još jednu utakmicu i to protiv Zaprešićana u 16 sati, dok će sat vremena kasnije svoje snage odmjeriti Zagrepčani i Našičani. Prije i između navedenih utakmica moći ćete uživati u dvobojima mladih rukometaša.

Podjela nagrada predviđena je za 18:30.

Podsjetimo, koncert Opće opasnosti počinje u 20:30 sati u dvorani Srednje škole.

zatvori