Srijeda, 27. ožujka 2024.

FOTO: DVD Koprivnički Bregi obilježio 107 godina rada

Dobrovoljno vatrogasno društvo Koprivnički Bregi proslavilo je 107. obljetnicu djelovanja uz nazočnost velikog broja gostiju i članove 25 bratskih dobrovoljnih vatrogasnih društava.

Na 107. redovnoj godišnjoj skupštini zapovjednik Dražen Zagorec podnio je izvješća zapovjedništva i upravnog odbora, dok je predsjednik društva Dalibor Kezele podnio financijsko izvješće.

Otvarajući radnu 2018. godinu, upravni je odbor predložio plan rada i financijski plan za tekuću godinu u kojoj je stavljen naglasak na rad s podmlatkom društva, usmjeravanje prema boljoj spremnosti za intervencije, a kao najzahtjevniji korak predviđeno je pribavljanje novijeg vatrogasnog kombi vozila.

Plan rada i financijski plan za 2018. godinu članovi skupštine su jednoglasno podržali. Općina Koprivnički Bregi i načelnik Mario Hudić složili su se s planom rada i, kao i ranijih godina, izrazili spremnost da društvu pomognu i van planiranih proračunskih sredstava.

U pozdravnoj riječi gostiju članovima DVD-a Koprivnički Bregi obratili su se i podršku dali načelnik Mario Hudić, ravnateljica Osnovne škole Koprivnički Bregi Karolina Vidović, predsjednica VZO Hlebine-Koprivnički Bregi Maja Solina, dopredsjednik VZŽ Koprivničko-križevačke Vladimir Piškor, pročelnik područnog ureda DUZS Koprivnica Ivan Kramarić i predstavnik JVP grada Koprivnice Željko Cvrtila.

Na kraju su dodijeljene plakete i zahvalnice za dugogodišnju potporu radu društva.

zatvori