Petak, 26. travnja 2024.

Farmaceuti od vremenskih (ne)prilika pobjegli u Medulin, klub organizirao čišćenje glavnog terena

Nogometaši Slaven Belupa jutros su otputovali u Medulin gdje će trenirati sljedeća tri dana. Pobjegli su tako Farmaceuti od vremenskih (ne)prilika u Koprivnici koje su im onemogućile normalnu pripremu za nedjeljnu utakmicu s Cibalijom.

“Zbog velike količine snijega koji je prekrio terene Gradskog stadiona nogometaši Slavena Belupa nisu u mogućnosti pripremati se za prvenstvenu utakmicu s Cibalijom, koja se igra u nedjelju (17 sati) na koprivničkom travnjaku”, poručili su iz kluba putem službene Facebook stranice.

Iz kluba čine sve kako bi Slavenaše po povratku u naš grad dočekali dobri uvjeti za nedjeljnu utakmicu pa su tako organizirali čišćenje snijega s glavnog terena na koprivničkom Gradskom stadionu.

“I dok će igrači Slaven Belupa vježbati u Medulinu u klubu su organizirali čišćenje glavnog terena od snijega s kojim će krenuti sutra prije podne, kako bi travnjak na kojem će se igrati nedjeljna utakmica bio što bolji za ovaj vrlo važan prvoligaški susret s Vinkovčanima”, dodali su.

Prema vremenskoj prognozi, iako će biti hladno, do nedjelje ne bi trebale pasti dodatne velike količine snijega pa tako odigravanje utakmice Slavena i Cibalije u nedjelju s početkom u 17 sati ne bi trebalo doći u pitanje.

zatvori