Petak, 26. travnja 2024.

FARMACEUTI NIKAD NISU SLAVILI U SPLITU: ‘Nećemo se sakriti u mišju rupu, to me ne zanima!’

Nogometaši Slaven Belupa ove će subote u sklopu 23. kola Prve hrvatske nogometne lige gostovati u Splitu kod Hajduka. Farmaceuti se do sada nisu dobro provodili na Poljudu s obzirom na to da nikada u svojoj povijesti tamo nisu upisali pobjedu.

Unatoč tom podatku, koprivnički prvoligaš u Split nije otišao s bijelom zastavicom, naprotiv:

Nećemo se sakriti u mišju rupu, to me ne zanima i to nije moje razmišljanje. Neka dođe 15, 20 tisuća ljudi. Dobili su Dinamo, atmosfera im je fantastična, misle da će nas pojesti, ali to je nogomet. Na terenu će biti malo drugačija priča — rekao je poslije utakmice s Cibalijom trener Slavena Tomislav Ivković.

Što se tiče sastava, s obzirom na vrlo dobar start u proljetni dio prvenstva, prva jedanaestorica ne bi se trebala promijeniti. Ponovno bi Slaven trebao istrčati s četvoricom igrača u zadnjoj liniji.

S obzirom na to da su obje momčadi odlično startale u proljetni dio prvenstva, Slaven s remijem na gostovanju kod Intera i pobjedom nad Cibalijom u Koprivnici, a Hajduk pobjedama na gostovanjima kod Cibalije i Dinama, vjerujemo da nas sutra čeka više nego uzbudljiva utakmica.

Susret Slaven Belupa i Hajduka igrat će se s početkom u 17 sati.

zatvori