Dječji vrtić ‘Smiješak’ Koprivnica prva je privatna predškolska ustanova na području Koprivničko-križevačke županije koja već 20 godina radi i djeluje po principu ‘otvorenih vrata’.

Odgojno-obrazovni rad obogaćen je dodatnim, verificiranim kraćim programima te programom predškole kojima pratimo zahtjeve i potrebe suvremenog društva i svojih korisnika s naglaskom na cjeloviti razvoj djeteta.

U ugodnom, stimulativnom, bogato opremljenom i klimatiziranom prostoru, dočekat će Vas i biti Vam podrška, u brizi za dijete, stručni tim odgojitelja te ostalo osoblje.

Vrtić raspolaže vlastitom kuhinjom u kojoj se pripremaju zdravi, svježi i nutritivno bogati obroci za djecu u skladu s preporukama struke i zakonskim normativima.

O svakom segmentu rada odgovorno se promišlja i planira, pri čemu se uvažavaju potrebe i inicijative roditelja koje percipiramo ne samo kao korisnike, već i suradnike u procesu odgoja i obrazovanja djece. Kako je svako dijete najveće bogatstvo obitelji, ali i društva, naš je smisao ljudska i profesionalna odgovornost da poduzmemo sve kako bi vrtić “Smiješak” bio “kuća življenja, igre i učenja” u kojoj se svatko osjeća dobrodošlo, sigurno i zadovoljno.

Stoga Vas obavještavamo i pozivamo na upise djece za jesen 2018. g. koji će se održavati:

– 20. i 21. veljače 2018. od 15:00 – 17:00 sati
– 22. i 23. veljače 2018. od 7:00 – 9:00 sati

Za sve detaljne informacije možete se javiti osobno na adresu:
Starogradska ulica 22, Koprivnica ili telefonom na br.: 048 621 620

Radno vrijeme vrtića za pedagošku godinu 2018./2019. je od 6:00 – 18:00 sati.