Utorak, 23. travnja 2024.

BRUNO BOGOJEVIĆ U NOVIGRADU “Kroz posudbu želim skrenuti pozornost na sebe, a od ljeta napasti prvi sastav Slavena”

Prometno je danas u Slaven Belupu. Nakon što je Farmaceutima pristupio Josip Brezovec, svlačionicu je napustio Bruno Bogojević. Mladi nogometaši odlazi na posudbu u Drugu ligu gdje će braniti boje istarskog Novigrada.

Kako je došlo do promijene sredine rekao nam je sam napadač.

– Odlučio sam se za posudbu jer smatram da mi je u ovim godinama najbitnije igrati i skupljati minute. S obzirom na jaku konkurenciju u Slavenu i nedostatak minutaže posudba je bila logična odluka kako bi kroz kontinuitet igara napredovao – objasnio nam je Bogojević.

Novigrad je trenutno posljednjeplasirana momčad Druge lige, a Bogojević će se pridružiti Matku Zirdumu, također igraču Slavena na posudbi.

– Drago mi je što će me tamo dočekati moj prijatelj koji će mi pomoći kako bi se što brže i bolje prilagodio u novom klubu. Što se mene osobno tiče, očekujem da ću imati veću minutažu i očekujem da će od ove posudbe koristi imati i Novigrad i ja te da ćemo zajedno izboriti ostanak u Drugoj ligi – rekao nam je napadač Slaven Belupa.

Odlazak u Novigrad za Bogojevića nije korak unatrag, dapače.

– Ovu posudbu zapravo gledam kao korak naprijed, korak koji će mi pomoći da dignem svoju igru na višu razinu. Ni jednom mladom igraču ne bi trebalo biti ispod časti otići u Drugu ligu igrati jer je liga jaka i svaka minuta koja se skupi je itekako vrijedna, a ja se nadam da ću ih skupiti mnogo – optimističan je Bogojević.

Mladi Koprivničanac na posudbi će biti šest mjeseci, a od ljeta će ponovno ‘napasti’ prvi sastav Farmaceuta.

– Naravno da se od ljeta vidim ponovno u dresu Slavena. To i je cilj ove posudbe, da skrenem pozornost na sebe, a onda da na ljetnim pripremama zauzmem mjesto u ofenzivnom dijelu igre Slavena – zaključio je Bogojević.

S obzirom na manju minutažu ova odluka kluba i igrača je sasvim logična jer, kako je i sam Bogojević rekao, mladom igraču najvažnije je da kroz utakmice skuplja iskustvo i stasa kako bi jednog dana postao prvoligaški igrač.

zatvori