Srijeda, 24. travnja 2024.

Automobilom naletio na dvije pješakinje na zebri i pobjegao, očevici javite se

U protekla 24 sata na podravsko-prigorskim prometnicama dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe lakše ozlijeđene te tri prometne nesreće s materijalnom štetom.

Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama dogodila se oko 6:35 sati u Koprivnici na pješačkom prijelazu raskrižja Ulice Ante Starčevića i Basaričekove gdje je automobil naletio na dvije pješakinje rođene 1995. i 1996. godine. Prema trenutnim informacija obje djevojke su lakše ozlijeđene.

Vozač je s vozilom napustio mjesto događaja i policija za njim traga. – Molimo eventualne očevice ili druge koji imaju bilo kakve spoznaje o ovoj prometnoj nesreći da o korisnim saznanjima obavijeste policiju na broj 192 ili Postaju prometne policije Koprivnica na broj 048/656-539 – pozivaju iz Policijske uprave.

Prometne nesreće s materijalnom štetom dogodile su su u Koprivnici, Hlebinama i Križevcima.

Jučer oko 2 sata u Hlebinama na Trgu Ivana Generalića zbog nepropisnog polukružnog okretanja teretni automobil je udario u ogradu i ploču spomenika. Vozač je s vozilom napustio mjesto događaja i naknadno je pronađen. Upravljao je vozilom bez položenog vozačkog ispita.

Potom oko 11:10 sati u Križevcima, na parkiralištu u Ulici Tadije Smičiklasa, zbog nepropisnog kretanja osobni automobil je udario u parkiran automobil. Vozačica je s vozilom napustila mjesto događaja i naknadno je pronađena.

Oko 11:25 sati u Koprivnici u Gospodarskoj ulici zbog nepropisne vožnje unazad sudarila su se dva osobna automobila.

zatvori