Petak, 19. travnja 2024.

VIDEO: PAN ZIMSKA LIGA Knjigovodstvo sedmercima do 1/8 finala, Loop uvjerljiv, Bimbo bolji od Starigrada

Iza nas je još jedan uzbudljiv malonogometni dan na Pan Zimskoj ligi, natjecanju koje organizira Udruga za mali nogomet Koprivnica pod medijskim pokroviteljstvom Radio Drave i portala Drava.info. Danas smo gledali osam odličnih utakmica, četiri u seniorskoj i četiri u veteranskoj kategoriji.

Prvu utakmicu igrali su Bimbo i Starigrad. Nakon napetih 30 minuta Bimbo je slavio s minimalnih 1:0 i tako izborio polufinale. Nakon njih na teren su izašli Active Commerce i CDB Tena. U pravoj golijadi Activeovci su slavili sa 6:3. Nakon utakmica u konkurenciji veterana comfort uslijedile su četiri seniorske utakmice.

U napetom susretu do same završnice Playbox Mr. Jack svladao je CB Novi Scorpion pogotkom tri minute prije kraja susreta. Ekipa Knjigovodstvo DD/CB 048/Restoran Mia pokazala je da joj odgovaraju kazneni udarci. Nakon što je u regularnom dijelu susreta protiv Multistara rezultat bio 1:1, Knjigovodstvenici su se pokazali s(p)retnijima u udarcima sa sedam metara.

MNK Cvjetno Poliklinika Milojević opravdala je ulogu favorita protiv Meteora produkcije pobijedivši s 3:1, a najlakši posao danas imao je CB Loop Superprint koji je sa 7:1 izbacio Sabariju iz turnira.

Današnji program zaključile su dvije zanimljive utakmice u konkurenciji veterana pro. Www.kudumija.hr izborila je polufinale boljim izvođenjem kaznenih udaraca od ekipe Restoran Zrinski Gradnja Invest. Rezultat u regularnom dijelu bio je 2:2. Polufinale je izborila i ekipa OPG Radiček, Petgrad & Niko Trade koja je svladala Niba Tours/Hotel Barba s 2:0.

Natjecanje na Pan Zimskoj ligi nastavlja se sutra kada nas čeka devet uzbudljivih utakmica u sportskoj dvorani koprivničke Srednje škole.

Rezultati – utorak, 9. siječnja
Starigrad – Bimbo 0:1
Active Commerce – CDB Tena 6:3
Playbox Mr. Jack – CB Novi Scorpion 1:0
Multistar – Knjigovodstvo DD/CB 048/Restoran Mia 1:1 (2:3)
MNK Cvjetno Poliklinika Milojević – Meteora produkcija 3:1
CB Loop Superprint – Sabarija 7:1
Restoran Zrinski Gradnja Invest – www.kudumija.hr 2:2 (5:6)
OPG Radiček, Petgrad & Niko Trade – Niba Tours/Hotel Barba 2:0

Raspored – srijeda, 10. siječnja
16:30 NK Sloga Kalnički sir – CB 048
17:05 NK Podravina – Trans Bier
17:40 MNK Junajted – CB Roma
18:20 MNK Club 75 Kotorica – Boemi Kotoriba
19:00 Jelena Trade – CB Garden
19:40 ASO Ponos – WDF Ludbreg
20:20 CB Kakadu – Radio Drava/Drava.info
20:55 CB Loop Superprint – Mavik/Mesnice Martinjak
21:30 CB Active – Mu-Vill

 

zatvori