Četvrtak, 18. travnja 2024.
Home Featured Slavenovi juniori izgubili od Bjelovara, pioniri odlični u Prelogu i protiv Mađara

Slavenovi juniori izgubili od Bjelovara, pioniri odlični u Prelogu i protiv Mađara

0
Slavenovi juniori izgubili od Bjelovara, pioniri odlični u Prelogu i protiv Mađara
Snimio Marko Posavec.
Ilustracija. Snimio Marko Posavec.
Juniori Slaven Belupa izgubili su u prvoj pripremnoj utakmici igranoj u subotu na Gradskom stadionu u Koprivnici. Seniori Bjelovara bili su bolji s minimalnih 1:0.

Bila im je to prva pripremna utakmica, a sljedeću provjeru momčad Ivice Sertića imat će protiv Kaposvara, iduće subote na koprivničkom travnjaku.

Odlični su na turniru u Prelogu ovog vikenda bili nogometaši Slavenove škole nogometa 2005. i 2006. godišta. Pioniri pod vodstvom trenera Olivera Drvoseka bili su prvi u kategoriji 2006. godišta, njegova druga ekipa bila je četvrta, dok su pioniri Gorana Volfa bili treći u kategoriji 2005. godišta.

Vrijedno je istaknuti i nagrađene pojedince. Mihael Harambaša proglašen je najboljim igračem turnira, a titulom najboljeg golmana okrunio se naš Ivano Milošević.

Dan kasnije, u nedjelju, četiri selekcije Škole nogometa odigrale su prijateljske utakmice sa Zalaegerszegom. Mlađi pioniri Gorana Volfa pobijedili su s 3:1, stariji pioniri Koprivnice Želimira Mešnjaka odnijeli su pobjedu rezultatom 3:0, a istim rezultatom pobijedili su i kadeti Koprivnice koje vodi Slavko Mešnjak.

Stariji pioniri Slavena pod vodstvom Karla Galinca slavili su s 2:1.

zatvori