Srijeda, 24. travnja 2024.

RADIO DRAVA/DRAVA.INFO Mlada momčad bila je na rubu ispadanja, a onda su napravili veliko iznenađenje: ‘Takvom igrom možemo parirati svakome’

Mlada momčad Radio Drava/Drava.info ‘visila je o niti’ prije treće utakmice u grupnoj fazi Pan Zimske lige, natjecanja koje organizira Udruga za mali nogomet Koprivnica pod medijskim pokroviteljstvom Radio Drave i portala Drava.info.

Naime, u prve dvije utakmice naši malonogometaši upisali su dva poraza, a u trećem kolu su im protivnici bili jedni od favorita cijelog tunira Supersport Casino Night Bar Snoopy. Iako su mnogi prije susreta već otpisali Dravu, odličnom partijom i velikim zalaganjem naša je ekipa stigla do pobjede koja ju je gurnula u status najbolje četvrtoplasirane momčadi i u 1/16 finala Zimske lige.

— Izvukli smo možda i najjaču grupu Zimske lige, a ja moram priznati da nisam zadovoljan tek prvom utakmicom u kojoj nismo ispoštivali dogovor te smo poraženi od Meteore. U drugoj smo također upisali poraz, iako smo bili blizu i to protiv odlične mlade zagrebačke ekipe Playbox Mr. Jack. I onda je došla ta utakmica protiv Supersporta. Rekao bih, treća sreća u utakmici biti ili ne biti. Upisali smo pobjedu protiv jednog od favorita turnira i osvajača Križevaca pametnom i koncentriranom igrom u kojoj su svi moji dečki dali sve od sebe — rekao je Zoran Vlah, voditelj ekipe Radio Drava/Drava.info.

Snimio Marko Posavec.

Našim nogometašima slijedi utakmica 1/16 finala u kojoj će snage odmjeriti s križevačkom ekipom Kakadu. Utakmica će se igrati sutra, u srijedu, od 20:20.

— Čeka nas zanimljiva utakmica u kojoj očekujem da od njenog starta shvatimo da nemamo pravo na grešku. Utakmicom kakvu smo odigrali protiv Supersporta možemo parirati svakome na turniru tako da očekujem pobjedu i prolazak u 1/8 finala. Igramo protiv odlične ekipe iz Križevaca. To su dečki koji dugo igraju zajedno i dobro se znaju, a jedina prednost u odnosu na nas im je to što su iskusniji — objasnio je Vlah.

Što se tiče stanja u ekipi, svi igrači su spremni, a do nekih promjena doći će jedino u slučaju ozljeda. Pohvalio je Vlah turnir koji raste iz godine u godinu, što dokazuju bogate nagrade, odlična organizacija i vrhunski mali nogomet u kojem mogu uživati svi zaljubljenici u najvažniju sporednu stvar na svijetu.

Zoran Vlah. Snimio Marko Posavec.
zatvori