Četvrtak, 18. travnja 2024.

POKLANJAMO Ratne igre ove subote ponovno su u Kampusu, a Drava.info daruje vam trening airsofta

Koprivnički Kampus ove će subote ponovno biti poprište ratnih sukoba. Riječ je o još jednom airsoft susretu u organizaciji Airsoft udruge Podravina, simulacijskim ratnim igrama pod nazivom OP GHETTO III. Interes za sudjelovanjem je velik, još uvijek stignete prijaviti svoju ekipu, a svima koji bi se htjeli okušati u airsoftu portal Drava.info poklanja trening s AU Podravina!

Kako biste osvojili trening airsofta, “lajkajte” našu Facebook stranicu i objavu ovog članka na Facebooku te se potom prijavite putem obrasca na kraju teksta.


Godina je 2030. Na prostoru Europeje politički lideri i šefovi velikih korporacija u svojoj pohlepi za moći i novcem doveli su do nestajanja srednje klase društva te masovnog siromaštva. Više od 70% stanovnika Europeje je siromašno i živi u gotovo robovlasničkom sistemu. Jedino tko još ima relativno normalne uvjete života su vojska i policija koja je u službi politike i koorporacija. No, stanovnici Europeje su odlučili pokušati vratiti ravnotežu i svrgnuti političare i šefove velikih korporacija s vlasti. Predsjednik Europeje mobilizira sve vojne i policijske postrojbe te se priprema na državni udar. Stanovnici Europeje su već zauzeli nekoliko vojnih objekata i skladišta, te su postali vrlo ozbiljan protivnik u ovom sukobu.

Političarima i bogatoj eliti ne ide u prilog ni činjenica da je ovaj pokret otpora sastavljen od bivših pripadnika vojske i policije. Stoga su u ovaj sukob zamolili da se uključe i postrojbe Esadeja koje su stacionirane u Europeji.

Jedan od prvih ciljeva pobunjenika je uništavanje farmaceutske tvornice koja moćnicima služi za razvoj nove droge za lakšu manipulaciju stanovništva. Konačan ishod ovog sukoba je postao vrlo neizvjestan, s obzirom da je protivnika moćnom sistemu sve više i da ovaj sukob vide kao jedini izlaz iz trenutne situacije…

Scenarij je to airsoft susreta OP GHETTO III koji Airsoft udruga Podravina organizira ove subote, 13. siječnja, na prostoru bivše vojarne, sadašnjeg Kampusa, u Koprivnici.

Prijave su otvorene do srijede, 10. siječnja. Kako nam je otkrio predsjednik AU Podravina Marijan Kereša, do sada je prijavljeno već 120 ekipa, a očekuje se do 150, što je za zimske uvjete odličan odaziv.

Sve dodatne informacije možete dobiti u Airsoft udruzi Podravina.

Prijavite se i osvojite trening airsofta s AU Podravina

Nagradna igra je zaključena!

zatvori