Srijeda, 24. travnja 2024.

NOVOGODIŠNJA REVIJALNA UTAKMICA Veterani Koprivnice i bivši igrači Gole odigrali zanimljiv prijateljski susret pun lijepih poteza i golova

Veterani Rukometnog kluba Koprivnica Hangar 18 i bivši igrači Gole odigrali su u Goli novogodišnju revijalnu utakmicu u kojoj su pokazali da unatoč godinama na leđima rukometno znanje uvijek ostaje.

Iako je rezultat bio u drugom planu, valja istaknuti da su slavili veterani Koprivnice rezultatom 32:35. Ono što je bilo puno zanimljivije bili su lijepi potezi rukometaša s obje strane kojih je bilo napretek. Ne smijemo zaboraviti ni golmane koji su se istaknuli s nekoliko vrsnih obrana, ali i spomenuti da je bilo čvrstih startova jer nitko, čak ni u revijalnim utakmicama, ne voli gubiti.

Naravno, sve je završilo zajedničkim druženjem na kojem su se igrači obje ekipe podsjetile svojih rukometnih dana koji traju i dan danas, ne toliko aktivno, ali traju. Spomenimo da je dvoboj sudio Matija Rušak, trener mlađih kadeta Koprivnice Hangar 18.

Za veterane Koprivnice nastupili su: Ferenčak, Cahunek, Cmarko; Sabolić, Premec, Karlović, Jurenec, T. Lorber, M. Lorber, Zrakić, Udovičić, Krofl. Trener: Darko Matekalo.

Snimio čitatelj.

 

zatvori