Četvrtak, 25. travnja 2024.

Nema vam tko čuvati dijete dok ste na poslu? Udruga mladih Koprivnice ima rješenje!

Udruga mladih Koprivnice organizira čuvanje djece prije ili nakon nastave, a program je namijenjen učenicima nižih razreda osnovne škole.

Čuvanje djece organizirano je prije i poslije nastave tijekom cijele školske godine, a za mališane brinu članovi UMKo-a pedagoške struke.

– Radi se o čuvanju djece na principu dnevnih boravaka u školi. I kod nas klinci dolaze poslije ili prije škole, ovdje imaju dva obroka, pišu zadaću i druže se s vršnjacima. Nakon dolaska kući, ostaje im još puno slobodnog vremena za druženje s obitelji i slobodne izvanškolske aktivnosti – rekao je predsjednik UMKo-a Gordan Knežević.

Ustupio Gordan Knežević.

Čuvanje djece organizirano je prostoru Kluba Hello, a za djecu iz Osnovne škole “Braća Radić” organiziran je prijevoz. Za mališane iz preostalih dviju koprivničkih osnovnih škola organizirana je pratnja prvih dana nastave te vožnja u slučaju lošeg vremena.

– Susretali smo se s dosta roditelja koji rade i koji nemaju rješenje za čuvanje klinaca. Mlada smo ekipa, možemo djeci pomoći sa zadaćom i isplanirati im kvalitetno i, njima najvažnije, zabavno provedeno vrijeme dok čekaju da im roditelji završe s poslom – dodao je predsjednik Udruge.

Nakon zimskih praznika, čuvanje djece ponovno počinje u ponedjeljak, 15. siječnja. Više informacija možete dobiti na broj telefona 098/466-050.

zatvori