Četvrtak, 25. travnja 2024.

LOCIRALI MOBITEL U tijeku je velika potraga za nestalim Brankom Kolarevićem

Još uvijek traje potraga za 61-godišnjim Brankom Kolarevićem iz Šemovaca. Jutros su se u potragu uključili i konjanici i članovi Hrvatske gorske službe spašavanja, doznajemo od članice obitelji. Trenutno se češlja predio Bilogore iznad Šemovaca.

Još u nedjelju popodne, oko 16 sati, nakon što si je izmjerio tlak i šećer, Branko je otišao u svoju uobičajenu šetnju. No kako se do mraka nije vratio doma, odmah je bilo jasno da nije riječ o uobičajenoj Brankovoj šetnji. Njegova je obitelj odmah krenula u potragu, a navečer i službeno prijavila njegov nestanak. Potrazi su se odmah odazvali sumještani, vatrogasci iz Šemovaca i Virja, ostali poznati i nepoznati ljudi… Policija je u potrazi angažirala i pse tragače. Danas u potrazi pomaže i skupina vatrogasaca iz Kloštra Podravskog.

Potraga je dosad rezultirala jedino lociranjem Brankova mobitela, no Branka za sad još uvijek nisu našli.

Branko je radio kao vozač kamiona u bjelovarskoj šumariji i teren kojim je šetao vrlo je dobro poznavao. Od prije dvije godine je u mirovini. Od članice obitelji doznajemo da si je posložio život kao rijetko tko. Pazio je na zdravlje, nije bio sklon alkoholu te je uživao u obiteljskom skladu. Stoga je mogućnost samoubojstva kao mogući uzrok njegova nestanka odmah isključena.

Bio je dobar i prijazan čovjek. Mnogo ga je ljudi poznavalo. Nikad nije odbio pružiti zatraženu pomoć. Da ga cijene kao čovjeka, vidi se i tijekom ova dva dana kad su se mnogi, bez posebna poziva, uključili u potragu za Brankom.

U obitelji vjeruju u sretan ishod, a u slučaju da imate ikakvih informacija o Branku, javite na 048/891-366 ili 091/898 1771.

zatvori