Petak, 19. travnja 2024.

MARIO GREGURINA Bivši veznjak Slaven Belupa priključio se hrvatskoj nogometnoj koloniji u Rohrbachu

Bivši veznjak Slaven Belupa Mario Gregurina priključio se hrvatskoj nogometnoj koloniji u austrijskom klubu SV-Schermann Erdbau-Wirtschaft Rohrbach. Gregurina je do prošle sezone branio boje koprivničkog prvoligaša, a sada će igrati za Rohrbach zajedno s Koprivničancima Matom Milasom i Sašom Vukonićem te još dvojicom igrača iz Zagreba.

– Teško mi je nešto više reći o novom klubu s obzirom na to da sam se tek priključio. Trebat će mi malo vremena da se prilagodim i upoznam sa situacijom u Austriji, ali sigurno je da se nadam svemu najboljem – rekao nam je Gregurina.

Dvadesetdevetogodišnjem veznjaku, iza kojeg je čak 185 utakmica u dresu Slavena u kojem je zabio osam pogodaka, u prilagodbi će pomoći Milas i Vukonić s kojima će dijeliti svlačionicu i koji će mu zasigurno pomoći u bržoj i boljoj prilagodbi na klub.

Podsjetimo, Gregurina se nakon odlaska iz koprivničkog prvoligaša posvetio trenerskoj karijeri pa nije rijetkost da ga vidimo na razvojnim kampovima za mlade nogometaše. Trenutno se izučava u Hrvatskom nogometnom savezu kako bi dobio potrebnu licencu za vođenje mlađih uzrasta i polako krenuo u neke nove nogometne vode.

Tako je hrvatska kolonija u Rohrbachu izgubila Damira Jambrušića koji je otišao u drugi klub u Austriji te Filipa Takača koji se zbog posla ostavio nogometa, ali je dobila Gregurinu i još dva igrača iz Zagreba.

zatvori