Utorak, 23. travnja 2024.

Koprivničanci donirali više stotina kilograma hrane za siromašne građane

U subotu 20. siječnja provedena je prva ovogodišnja akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u centru Supernova.

Sugrađani su donirali 320 kilograma hrane i 46 komada higijenskih potrepština za potrebe Socijalne samoposluge. Akcija je provedena u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica uz pomoć uvijek vrijednih volontera.

Volonteri Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica na ulazu su dijelili letke prema kojima su sugrađani mogli donirati namirnice za najpotrebitije. Sugrađani su kao i uvijek do sada bili široke ruke te donirali: brašno, tjesteninu, ulje, šećer, rižu, sol, konzerve i higijenske potrepštine.

Sve prikupljeno bit će podijeljeno našim korisnicima slabijeg imovinskog stanja i to u Socijalnoj samoposluzi gdje se svake srijede pozivaju obitelji s područja grada Koprivnice da preuzmu svoje pakete s osnovnim prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama.

– Još jednom zahvaljujemo svim našim sugrađanima na donacijama koji su omogućili da pomognemo najpotrebitijima, te pozivamo sve koji naknadno žele donirati robu, prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine, mogu ih donijeti i u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radića 7 – poručili su iz koprivničkog Gradskog društva Crvenog križa.

zatvori