Četvrtak, 25. travnja 2024.

FOTO/VIDEO: NAJBOLJE OD NAJBOLJIH Marijeta Vidak i Elena Popović predvode županijsku rukometnu kremu

Rukometni savez Koprivničko-križevačke županije danas je odabrao najbolje od rukometa u 2017. godini. Kao i lani, kada je ovaj izbor imao svoju premijeru, i ovog puta su među nagrađenima bile sportašice i sportaši iz našeg grada i naših klubova.

Podravka Vegeta proglašena je najuspješnijom ženskom rukometnom ekipom, a najperspektivnijom proglašne su kadetkinje našeg kluba. I dobitnice dviju pojedinačnih nagrada dolaze iz najtrofejnijeg hrvatskog ženskog rukometnog kluba. Marijeta Vidak najuspješnija je rukometašica, a Elena Popović proglašena je najperspektivnijom u našoj županiji.

Snimio Marko Posavec.

— Nakon što sam nedavno bila u izboru za najbolju rukometašicu Hrvatske, ova nagrada je još jedna potvrda da sam na dobrom putu, da se svo uloženo odricanje i svi sati provedeni na treningu isplate. S obzirom na to da me odabrao naš Savez nadam se da ću mu se odužiti tako što ću zajedno sa svojim suigračicama ‘nositi’ Podravku do dvostruke krune — rekla nam je najuspješnija rukometašica u 2017. Marijeta Vidak.

 

Izbor za najbolje od rukometa u 2017.

Posted by Drava.info on Monday, January 29, 2018

 

Elena Popović, sedamnaestogodišnja Koprivničanka, bila je ponosna na svoju nagradu, a istaknula je da joj je ljubav prema rukometu usadila njena majka.

— U rukometu sam od prvog razreda osnovne škole i sretna sam da je moj trud i rad prepoznat i sigurno će mi ova nagrada bit će mi poticaj za budućnost. Ove sezone počela sam dobivati minutažu i u seniorskom rukometu tako da nakon svega ovoga moram itekako biti motivirana za daljni napredak i rad — rekla nam je Elena.

Snimio Marko Posavec.

Preostale nagrade otišle su u križevački KTC koji je proglašen najboljom muškom ekipom. Najuspješniji rukometaš je Filip Vučelić, a nagradu za najuspješnijeg trenera osvojio je Dragutin Miklečić.

Današnja svečanost održana je u koprivničkom Capronca pubu, a Rukometni savez naše županije organizirao ju je po drugi puta. Svi okupljeni, kao i prošle godine, složili su se da je ovaj izbor odlična ideja te da će se ova svečanost, kojoj je danas prisustvovao i dožupan Ratimir Ljubić, organizirati i idućih godina.

Najuspješniji u 2017. godini:

Najuspješnija rukometašica – Marijeta Vidak (RK Podravka Vegeta)
Najuspješniji rukometaš – Filip Vučelić (KTC Križevci)
Najuspješnija muška rukometna ekipa – KTC Križevci
Najuspješnija ženska ekipa – RK Podravka Vegeta
Najperspektivnija rukometašica – Elena Popović (RK Podravka Vegeta)
Najperspektivnija ekipa – kadetkinje RK Podravke Vegete (2000. godište i mlađe)
Najuspješniji trener – Dragutin Miklečić (KTC Križevci)

zatvori