Četvrtak, 25. travnja 2024.

IVKOVIĆ NEZADOVOLJAN: Protiv Intera smo bili neshvatljivo dekoncentrirani

Nakon što su jučer otvorili medulinski Arena Cup s Interom iz Zaprešića i odigrali 3:3, nogometaši Slaven Belupa su odmah nakon utakmice održali trening kojeg nisu bili pošteđeni ni danas prijepodne, a s redovitim vježbanjem će nastaviti i u poslijepodnevnim satima.

Zbog lakših ozljeda susret s Interom propustili su Purić i Pejić, dok su ostali igrači potpuno spremni za najveće napore.

— Nisam zadovoljan kako smo igrali sa Zaprešićanima, bilo je dosta grešaka, Inter je djelovao bolje, dok su naši igrači bili neshvatljivo dekoncentrirani. Momčad koja je igrala posljednjih pola sata bila je bolja od one koja je bila na travnjaku prvih 60 minuta, no od svih igrača sam više očekivao — kazao je nakon utakmice trener Tomislav Ivković i nastavio:

— Uvjeti u Medulinu su jako dobri, organizacija je na visini, vrijeme je također vrlo dobro tako da na sam boravak nemam nikakvih primjedbi. U srijedu nas čeka nova utakmica, a suparnik će nam biti Borac iz Banja Luke koji je u prvom kolu naše skupine bio bolji od Hrvatskog dragovoljca s 1:0. Vjerujem da ćemo igrati bolje nego s Interom, jer ono što smo prikazali sa Zaprešićanima nije bilo dobro — zaključio je trener Slavena Belupa.

zatvori