FOTO/VIDEO Imamo veteranske pro prvake Zimske lige, a utakmica za treće mjesto bila je prava golijada

0
835
Snimio Marko Posavec.
Dobili smo nove prvake i u konkurenciji veterana pro na Pan Zimskoj ligi, natjecanju koje organizira Udruga za mali nogomet Koprivnica pod medijskim pokroviteljstvom Radio Drave i portala Drava.info.

Prvo mjesto osvojila je ekipa OPG Radiček, Petgrad & Niko Trade koja je u napetom finalu svladala CB Loop Superprint s minimalnih 1:0. Jedini pogodak na susretu postigao je Karlo Galinec. Unatoč samo jednom golu gledali smo odličnu utakmicu u kojoj su Loopovci svim snagama pokušali izjednačiti, a OPG-ovci su u nekoliko navrata propustili riješiti susret prije njegovog kraja.

U utakmici za treće mjesto gledali smo pravi spektakl i golijadu sa sedam pogodaka u kojoj je www.kudumija.hr svladala ekipu Mu-Vill Nagykanizsa rezultatom 4:3. Bjelovarčani su vodili tijekom cijele utakmice, ali se hrabri Mađari nisu predavali. Na kraju, iako su imali svojih prilika, nisu uspjeli odvući utakmicu do sedmeraca.

Što se tiče individualnih nagrada, najboljim igračem proglašen je Stanislav Tot (OPG Radiček, Petgrad & Niko Trade), najbolji strijelac bio je Donald Suvajac (CB Loop Superprint), a nagradu za najboljeg golmana dobio je Vedran Petrović (OPG Radiček, Petgrad & Niko Trade).

Veterani pro za 3. mjesto
www.kudumija.hr – Mu-Vill Nagykanizsa 4:3
Veterani pro za 1. mjesto
OPG Radiček, Petgrad & Niko Trade – CB Loop Superprint 1:0

Mu-vill – www.kudumija.hr; 3:4

Posted by Drava.info on Saturday, January 13, 2018

 

Finale pro veterana: OPG Radiček, Petgrad & Niko Trade – CB Loop Superprint 1:0

Posted by Drava.info on Saturday, January 13, 2018