Četvrtak, 25. travnja 2024.

FOTO/VIDEO: KC LIGA Pixel i NK Romantičari upisali po pobjedu i poraz, autogolovi spašavali bodove

Nakon više od mjesec dana stanke vratila nam se KC liga, popularno malonogometno natjecanje koprivničkih rekreativaca u organizaciji Koprivničke udruge za rekreativni sport pod medijskim pokroviteljstvom Radio Drave i informativnog portala Drava.info.

Peto kolo otvorila je utakmica Lige bez briga u kojoj je Forma Legalis glatko svladala Romantičare s 5:0. Dva puta je zabio Prka, jednom Kunštić i još dva komada dodao je Drvenkar.

Klikaj.hr i Inducta++/eMerkato podijelili su bodove rezultatom 2:2. Inducta je povela s 0:2 te autogolom smanjila na 1:2, a minutu prije kraja Fonjak je izborio neriješen rezultat.

Susret Protima/Mavika/Mesnica Martinjak i Pixela bio je prava golijada s ukupno 10 pogodaka. Pixelovci su poveli preko Smolaka već u 1. minuti, deset minuta kasnije bilo je 1:1. Smolak je potom dodao još dva pogotka uz jedan Terpinov i bilo je 1:4. Đuranek i Kožarić smanjili su na 3:4, Plemeniti podiže na 3:5. Dvije minute prije kraja Napan zabija za 4:5, ali u posljednjoj minuti susreta Smolak pogađa još jednom za konačnih 4:6.

Momčad Caffe bara Guliver/UŠRPS nije imala većih problema sa Sedmom silom i slavila je s 4:1. Zabijali su redom Farac, Rumek, Borščak i Osman, a počasni pogodak za novinare postigao je Zagrajski.

U naknadno odigranoj utakmici 1. kola, NK Romantičari pobijedili su Pixel s 3:2. Udruga za mali nogomet Koprivnica uspjela je nadoknaditi dva gola zaostatka i izboriti podjelu bodova s Caffe barom Active, pri čemu im je pomogao Radičekov autogol.

Petgrad je s 5:2 pobijedio NK Romantičare, a Bimbo je autogolom Kovačeka slavio s 0:1 protiv Golfa. U posljednjoj utakmici večeri, Caffe bar 048 pobijedio je Komunalac/KC vode u Ligi bez briga s 1:4. Za 048 zabili su po dva puta Sirutka i Lovreković, a za Komunalac Zagrajski.

KC liga – 5. kolo – rezultati
Forma Legalis – Romantičari (Liga bez briga) 5:0
Klikaj.hr – Inducta++/eMerkato 2:2
Protim/Mavik/Mesnice Martinjak – KKC Pixel 4:6
CB Guliver/UŠRPS – Sedma sila 4:1
NK Romantičari – KKC Pixel (1. kolo, nadoknada) 3:2
CB Active – UMN Koprivnica 3:3
Petgrad – NK Romantičari 4:2
CB Golf – Bimbo 0:1
Komunalac/KC vode – CB 048 (LBB) 1:4

 

KC liga: CB Guliver/UŠRPS – Sedma sila

Posted by Drava.info on Saturday, January 20, 2018

 

zatvori