Srijeda, 24. travnja 2024.

FOTO Posjetom Nemčićima te učenicima u Jagnjedovcu i Reki gradonačelnik i njegova zamjenica završili su obilazak osnovnih škola

Gradonačelnik Mišel Jakšić i zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec završili su s obilascima osnovnih škola s područja grada.

U četvrtak, 18. siječnja bili su u Osnovnoj školi “Antun Nemčić Gostovinski”. Na radnom sastanku s ravnateljicom Gordanom Gazdić Buhanec razgovarali su o planovima za 2018. godinu i svim potrebama škole. Nakon sastanka krenuli su u obilazak matične škole u sklopu kojega su razgledali izložbu fotografija učenika na temu Koprivnice.

Osim matične, zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec obišla je i područne škole u Jagnjedovcu i Reki. Izgradnjom nove škole u Reki znatno se doprinijelo kvaliteti rada, a samim time i rezultatima koje učenici postižu. U područnoj školi Jagnjedovec učenici su se pohvalili uspjesima koje postižu na natjecanjima, s posebno onima na likovnim natječajima.

Gradonačelnik Mišel Jakšić i zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec izrazili su zadovoljstvo radom škole i svim projektima koje učenici i nastavnici provode.

zatvori