Subota, 20. travnja 2024.

FOTO Počeo je airsoft susret u Kampusu, a jedan od zapovjednika zaraćenih strana dobro vam je poznat

Prvi ovogodišnji susret u organizaciji Airsoft udruge Podravina pod nazivom OP Ghetto III počeo je danas u koprivničkom Kampusu.

Susretu se odazvalo više od 130 sudionika iz preko 30 klubova, ponajviše iz sjeverozapadne Hrvatske, ali došli su i gosti iz Like. Kao zanimljivost, zapovjednici suprotstavljenih strana su radijski voditelji Bojan Horvat s Radio Drave i Sandrino Sabolić.

Susret će trajati do 18:30 po scenariju u nastavku:

Godina je 2030. Na prostoru Europeje politički lideri i šefovi velikih korporacija u svojoj pohlepi za moći i novcem doveli su do nestajanja srednje klase društva te masovnog siromaštva. Više od 70% stanovnika Europeje je siromašno i živi u gotovo robovlasničkom sistemu. Jedino tko još ima relativno normalne uvjete života su vojska i policija koja je u službi politike i koorporacija. No, stanovnici Europeje su odlučili pokušati vratiti ravnotežu i svrgnuti političare i šefove velikih korporacija s vlasti. Predsjednik Europeje mobilizira sve vojne i policijske postrojbe te se priprema na državni udar. Stanovnici Europeje su već zauzeli nekoliko vojnih objekata i skladišta, te su postali vrlo ozbiljan protivnik u ovom sukobu.

Političarima i bogatoj eliti ne ide u prilog ni činjenica da je ovaj pokret otpora sastavljen od bivših pripadnika vojske i policije. Stoga su u ovaj sukob zamolili da se uključe i postrojbe Esadeja koje su stacionirane u Europeji.

Jedan od prvih ciljeva pobunjenika je uništavanje farmaceutske tvornice koja moćnicima služi za razvoj nove droge za lakšu manipulaciju stanovništva. Konačan ishod ovog sukoba je postao vrlo neizvjestan, s obzirom da je protivnika moćnom sistemu sve više i da ovaj sukob vide kao jedini izlaz iz trenutne situacije…

zatvori