Subota, 20. travnja 2024.

FOTO Jedina želja im je da u novoj 2018. godini netko dođe i odvede ih u novi dom. Pomozite im!

Božić je iza nas, a želje njuškica iz Skloništa za napuštene životinje Ottova kućica, nažalost, nisu se ostvarile. Ipak, s novom godinom dolazi i nova nada.

Kako možemo primijetiti po Facebook stranici Skloništa, u prosincu je ponovo bilo radno. Mnogo je pasa izbačeno i ostavljeno na hladnoći da im se promrznu šapice i namoči krzno.

Bacanjem bilo koje životinje na cestu po ovakvim uvjetima osuđujete živo biće na smrt. Stoga apeliramo da porazmislite i ne rješavate se ‘problema’ na ovakav način. Oni imaju osjećaje jednako kao i mi, a ako se ne možete brinuti za psa potražite pomoć. Nemojte prepustiti njegov život sudbini.

Svi mi možemo, ako hoćemo, pronaći malo mjesta u svojem domu za jednu tužnu njuškicu ili četiri premrzle šapice. Njihova jedina želja je prilika za boljim životom.

Sklonište je preplavljeno različitim psima. Od malih, velikih, starijih, mlađih pa do štenaca i to različitih boja. Pružite im priliku i pomozite da pronađu sreću u toplom krevetiću i domu ispunjenom ljubavlju. Stoga dođite u Sklonište za životinje Ottova kućica i spasite barem jednog psa koji će vam na tome biti zahvalan do kraja svog života.

Neka i njima nova 2018. godina donese novu nadu u bolji život ispunjen srećom!

Sklonište “Ottova kućica” nalazi se na adresi Herešinska bb, Peteranec, a možete ih kontaktirati i na telefon: 048/621 114 ili mobitel: 099/33 95 190.

 

zatvori