Subota, 20. travnja 2024.

FOTO Gotalovečki dobrovoljni vatrogasci proslavili 126 godina rada

U prostorijama Društvenog doma u Gotalovu u subotu, 13. siječnja održana je 126. redovna izborno-izvještajne godišnja skupština DVD-a Gotalovo.

Otvorio ju je predsjednik društva Ivan Premec koji je i podnio Izvješće o radu društva za 2017. te  plan rada za 2018. godinu.

Predsjednik Premec posebno je pohvalio učenike Područne škole Gotalovo Luciju Lovković, Jana Ciganeka i Ivana Bosmana koji su pod vodstvom mentorice Violete Pranjić na likovnom natjecanju u organizaciji Hrvatske vatrogasne zajednice osvojili prvo mjesto za najbolji likovni rad u kategoriji od prvog do četvrtog razreda osnovne škole. Vrijedno je spomenuti da su učenici članovi vatrogasnog pomlatka DVD Gotalovo.

Zamjenik predsjednika VZŽ koprivničko-križevačke Vladimir Piškor uručio je Uvjerenja o osposobljenosti za zvanje Vatrogasca I klase Zlatku Lovković, Aniti Lovković i Marini Kišivan. Isto tako predsjednik društva uručio je zahvalnice za dugogodišnji uspješan rad u društvu zapovjedniku Željku Horvat i zamjeniku predsjednika Franji Sočevu.

zatvori