Utorak, 16. travnja 2024.

Farmaceuti otputovali u Medulin, prva utakmica čeka ih već u nedjelju

Nogometaši Slaven Belupa jutros su otputovali na drugi dio priprema u Medulin, nakon što su deset dana trenirali u Koprivnici.

U Istru je otišlo 28 Slavenovih igrača, prema popisu koji je sastavio trener Tomislav Ivković: Marković, Kurtanjek, Slukić, Šugić (vratari), Međimorec, Jovičić, Goda, Purić, Kitanovski, Katić, Šarlija, Vrljičak, Musa, Vidović, Bouadla, Arap, Puclin, Trebotić, Dolček, Brković, Rebernik, Tatar, Pejić, Doležal, Delić, Ivanovski, Bogojević i Mladen.

>> SLAVEN PUTUJE U ISTRU Arena Cup bit će konačno sito za prvih 11

Uz trenera Ivkovića, s igračima je u Medulin otišao i njegov stručni stožer: pomoćnici Vladimir Balagović i Luka Bašić, treneri vratara Branko Bali i Mario Hontić, fizioterapeuti Marko Hošnjak, Robert Krčmar i Dražen Papac te ekonom Ivan Hendeković.

Farmaceuti su već danas poslijepodne u Medulinu održali prvi trening, a u nedjelju ih čeka i prva utakmica međunarodnog Arena Cupa, od 11 sati protiv Intera iz Zaprešića. Spomenimo i da je došlo do izmjene među ekipama: umjesto slovenskog prvoligaša Aluminija iz Kidričeva na turniru će nastupiti Hrvatski dragovoljac.

zatvori