Subota, 20. travnja 2024.
Home Featured DRAŽEN DLAKA PREUZEO PODRAVEC: Klub s takvom tradicijom zaslužuje Prvu ligu, Lipa nije nedostižna

DRAŽEN DLAKA PREUZEO PODRAVEC: Klub s takvom tradicijom zaslužuje Prvu ligu, Lipa nije nedostižna

0
DRAŽEN DLAKA PREUZEO PODRAVEC: Klub s takvom tradicijom zaslužuje Prvu ligu, Lipa nije nedostižna
Dražen Dlaka. Izvor: Prigorski.hr
Dražen Dlaka novi je trener županijskog drugoligaša Podravca iz Torčeca, kluba koji je u jesenskom dijelu sezone trenirao Vedran Vedriš. Dlaka Podravec preuzima kao šestoplasiranu momčad Druge županijske nogometne lige, a na proljetni dio prvenstva gleda i više nego optimistično.

Do sada je trenirao Bukovčan 27 iz Malog Bukovca.

– Moram priznati da sam se vrlo brzo dogovorio s ljudima iz Torčeca. Podravec je ostao bez trenera i bio je u potrazi za novim. Kada smo sjeli za stol lako smo se dogovorili oko detalja i jedva čekam krenuti u novi izazov. Meni je bilo odlično i u Malom Bukovcu, ali ipak je to malo predaleko putovanje – objasnio je Dlaka.

Što se tiče očekivanja, novi trener svoju momčad vidi u gornjem dijelu tablice Druge lige, a ako se ukaže prilika za nešto više Podravec će ju objeručke prihvatiti.

– Moja očekivanja su da ostanemo u gornjem dijelu tablice i da napadnemo sam vrh. Podravec je klub velike tradicije i zaslužuje Prvu ligu. Ljudi oko kluba ulažu velike napore kako bi imali što bolje uvjete i kako bi svima u klubu bilo dobro i mislim da nam je obaveza to popratiti s rezultatima na terenu – rekao je Dlaka.

Iako je hlebinska Lipa itekako odmaknula na vrhu, ima čak 12 bodova prednosti u odnosu na Podravec, Dlaka smatra da nije nedostižna.

– Na jesen im se baš sve poklopilo. Igrali su dobro, ali i kad nisu osvajali su bodove. Sada će svi biti itekako motivirani da ih ‘sruše’ i mislim da će imati puno teži zadatak ispred sebe na proljeće. Osim njih, konkurenti za vrh bit će nam Tehnika, Omladinac, Sigečani, Bregovci i Reka, ekipe koje su trenutno oko nas na tablici – zaključio je Dlaka.

Što se tiče igračke križaljke, kako nam je rekao novi trener momčadi iz Torčeca, klubu su se do sada priključili Kesteli iz drnjanskog Tomislava, Fičko iz Borca te Friščić iz Dinama iz Apatije, dok su klub napustili Jakopan i Kovač. Podravec će do kraja prijelaznog roka tražiti pojačanja na poziciji stopera i napadača.

zatvori