Petak, 19. travnja 2024.

VIDEO Pogledajte spot za ‘Balkaniku’, pun kadrova Koprivnice i Podravine

Krajem listopada prošle godine u koprivničkom gradskom parku snimljen je video spot za skladbu ‘Balkanika’ koji je od danas dostupan na YouTubeu.

Riječ je o skladbi domaćeg dvojca Bow vs. Plectrum kojeg čine Tihomir Hojsak na kontrabasu i Filip Novosel na tamburi. Skladba je to s njihovog vrlo hvaljenog albuma Strings Only snimljenog u suradnji sa Zagrebačkom filharmonijom.

— Ponosni smo i sretni što smo uspjeli realizirati ovako veliki pothvat i snimiti spot u kojem uz nas ovaj puta sudjeluje i Zagrebačka filharmonija. Nakon prošlog spota za skladbu Mista Dance koju smo snimali u Slavoniji ovaj puta red je došao na Tihomirovu Podravinu — kazao je Filip Novosel.

Spot je rađen u produkciji Cinematic studija iz Osijeka. Režiju potpisuje Josip Grizbaher, fotografije Marko Džavić, a fenomenalne kadrove iz zraka Vedran Kliska. Sniman je u koprivničkom kraju na prepoznatljivim koprivničkim lokacijama i u općini Drnje, a realiziran je uz potporu Grada Koprivnice i Općine Drnje.

— Sretan sam što će slike i snimke Podravine obići svijet uz moju glazbu, a posebno bih zahvalio i u moje i u Filipovo ime Gradu Koprivnici i Općini Drnje na potpori koju su nam pružili za snimanje ovog spota — dodao je Tihomir Hojsak.

zatvori