Srijeda, 27. ožujka 2024.

DVA SUNČANA DESETLJEĆA Obitelj Hećimović proslavila veliku obljetnicu svog Sunčanog sela

Sunčano selo Jagnjedovec proslavilo je ovog vikenda 20. obljetnicu postojanja i uspješnog djelovanja.

Tom je prilikom zamjenik župana Ratimir Ljubić zahvalio osnivačima Heleni i Davorinu Hećimoviću, kao i vlasnici Lani Kovač, na doprinosu razvoju turizma Koprivničko-križevačke županije te čuvanju kulturne baštine.

Podsjetimo, nakon što je prošle godine na prijedlog Koprivničko-križevačke županije nominirano na natječaju “Suncokret ruralnog turizma” koji provodi udruga za turizam i ruralni razvoj Klub članova Selo, Sunčano selo Jagnjedovec primilo je Zlatnu povelju u kategoriji Poduzetnici u ruralnom turizmu.

Helena Hećimović naglasila je kako uspjeh Sunčanog sela, koje je prepoznato kao omiljeno odredište za izlete i uživanje u prirodi, prije svega leži u činjenici da je to obiteljski posao koji je pomno stvaran i nadograđivan tijekom godina, a brojne nagrade i priznanja dokaz su da su na pravom putu. Također je zahvalila svima koji su nam bilo koji način bili uključeni u razvoj Sunčanog sela, posebno istaknuvši nagrade Zlatnu povelju “Suncokreta ruralnog turizma”, Simply the best te standarda Okusi Podravine, projekta koji provodi Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije.

Nakon uvodnih riječi, krenulo se u razgledavanje imanja i bogate etno zbirke raznih uporabnih predmeta, a zatim su gosti mogli uživati u domaćoj gastronomskoj ponudi i autohtonim podravskim jelima.

zatvori