Subota, 20. travnja 2024.

ULOVILI SMO NIKOLU POKRIVAČA U KOPRIVNICI Odlično sam, sve je lakše uz obitelj i prave prijatelje

Uvijek vedrog i nasmijanog Nikolu Pokrivača, bivšeg reprezentativca Hrvatske, igrača – između ostalih – Monaca, Red Bull Salzburga, Dinama, Rijeke i naravno Slaven Belupa ulovili smo na kavi u jednom kafiću u Koprivnici gdje je sa svojim dobrim prijateljem, napadačem Farmaceuta, Mirkom Ivanovskim ispijao čaj u opuštenoj atmosferi.

Nikola je bio odlično raspoložen, a kako i ne bi kada je još jedna velika bitka iza njega i, kako nas je već navikao, bitka u kojoj je još jednom izvukao pobjedu. Podsjetimo, bivši Farmaceut nedavno je obavio transplantaciju koštane srži u sklopu liječenja Hodgkinovog limfoma, a donor matičnih stanica bila mu je majka Ana.

— Moram priznati da sam zaista odlično. Sve je lakše uz ljubav i potporu obitelji i dobrih prijatelja koji su uvijek bili uz mene. Sada idem na terapije jednom tjedno, ali ‘da pokucam o drvo’ sve je super. U Koprivnicu sam danas došao pozdraviti svoje prijatelje, bio sam i u klubu jer pratim redovito Slaven. Ovaj grad mi je ostao i ostat će u lijepom sjećanju i uvijek će mi biti gušt vratiti se tu — rekao nam je Nikola.

Bivšeg veznjaka ulovili smo na kavi s Ivanovskim, a kako nam je rekao, uvijek mu se drago vratiti u Koprivnicu u kojoj je pronašao dobre prijatelje i u kojoj mu je bilo i više nego dobro.

— Uvijek mi je drago susresti se s mojim prijateljem Nikolom. Neopisivo mi je drago što je još jednom pokazao kakav je borac i što je dobio još jednu veliku utakmicu. Spojio nas je Slaven Belupo u kojem smo imali puno lijepih trenutaka i koji nas povezao kao prijatelje do kraja života — rekao nam je Ivanovski.

Nikolu na nogometnim terenima više nećemo gledati. Pokušavao se vratiti dva puta, ali nije išlo. Ipak, gledat ćemo ga uz terene. Naime, upisao je tečaj za nogometnog trenera i tko zna, možda ćemo ga u budućnosti ponovno gledati u Koprivnici.

— Haha, nikad ne znate. Polako, tek sam upisao trenersku akademiju. Želja mi je moje stečeno znanje i iskustvo prenositi na druge igrače. Imam veliku volju i želju i, tko zna, možda jednom i dođem u Koprivnicu kao trener — zaključio je dobro raspoloženi Nikola.

Poznavajući njegove igračke i ljudske kvalitete ne sumnjamo da će Pokrivač postati odličan trener kojeg ćemo objeručke prihvatiti u našem prvoligašu.

zatvori