Četvrtak, 25. travnja 2024.

TEHNIKA SE NE PREDAJE Luka Ernečić: Izgubili smo previše utakmica, ali ako se rezultati poslože ništa nije nemoguće

Županijski nogometni drugoligaš Tehnika iz Koprivnice jesenski dio sezone završio je kao drugoplasirana momčad prvenstva s 25 osvojenih bodova, osam manje od vodeće Lipe.

Građevinari su u sezonu startali odlično. Najavljivali su borbu za prvo mjesto te su u prvih osam kola upisali sedam pobjeda i jedan remi. Činilo se u tom trenutku da su Tehnikaši nezaustavljivi, ali su dojam pokvarila tek dva osvojena boda u posljednjih pet kola.

– Jesenski dio prvenstva podijelio bih na dva dijela. S prvim sam itekako zadovoljan. Igrali smo odlično, osvajali bodove, bili na vrhu ljestvice. Zadovoljan sam i individualno i momčadski. S drugim dijelom polusezone ne mogu nikako biti zadovoljan, ni igrama ni osvojenim bodovima – rekao nam je ponajbolji igrač Tehnike Luka Ernečić.

Tehnikaše mora zabrinuti podatak da nisu svladali ni jednu od momčadi koje se nalaze u gornjem dijelu ljestvice, a posebno je zabolio poraz 4:0 od Lipe u Hlebinama.

– Iako smo u Hlebinama izgubili glatko smatram da to nije najveći problem jer je to derbi u kojem je uvijek sve moguće. Problem nam je to što smo previše bodova gubili u ostalim utakmicama koje smo realno trebali pobijediti. Nismo imali ni sreće, a ni realizacija nam nije bila na razini – objasnio je popularni Ero.

Unatoč velikom zaostatku za Lipom, Tehnika sigurno neće bez ispaljenog metka prepustiti Hlebinčanima prvo mjesto.

– Na proljeće, ako ostane ekipa na okupu i ako dođe još par pojačanja mogli bi sačuvati drugo mjesto. Za prvo je možda malo prekasno, ali ako se rezultati poslože ništa nije nemoguće. Što se mene osobno tiče, sigurno ostajem u Tehniki jer je ekipa i više nego odlična, a klub jako dobro organiziran – zaključio je Ernečić.

Što se tiče prijelaznog roka, koprivničkog drugoligaša napustit će Goran Jadan koji odlazi u Rudar iz Glogovca i Domagoj Hlevnjak koji odlazi u Njemačku. Kako nam je rekao predsjednik kluba Igor Bajalica na dolascima se intenzivno radi, ali za sada nije želio iznositi koja će to imena od proljeća nositi dres Građevinara.

 

zatvori