Četvrtak, 18. travnja 2024.

Tehničar iz Cvetkovca doveo pojačanje iz Austrije, Nikola Krušelj: Dolazim u klub koji konstantno napreduje na svim razinama, cilj je osvajanje prvenstva i finale Kupa

Nogometni klub Tehničar iz Cvetkovca u svoje je redove doveo veliko pojačanje. Nikola Krušelj koji je u posljednjih nekoliko godina branio boje austrijskog niželigaša pristupit će ove zime Cvetkovčanima.

Krušelj može pokriti gotovo sve ofenzivne pozicije u momčadi, a krasi ga brzina i odličan dribling. Trener Roman Sović itekako pozna svoje novo pojačanje jer ga je trenirao u Školi nogometa Slaven Belupa.

– Dolazim u odlično organizirani klub koji iz godine u godinu napreduje, ne samo u igračkom već i u organizacijskom i infrastrukturalnom smislu. Momčad je odlična, a ja sam imao veliku želju zaigrati sa svojim prijateljem Krunom Lovrekom što će mi se sada i ostvariti. Znam da su treninzi odlični jer sam već trenirao s ovim dečkima, a cilj je jasan: osvajanje prvenstva i ulazak u finale Kupa – objasnio nam je Krušelj.

Tako je Tehničar dobio veliko pojačanje u ofenzivnom dijelu igre s kojim će krenuti po naslov prvaka Četvrte hrvatske nogometne lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica.

zatvori