Subota, 20. travnja 2024.

Sve je spremno za još jedan nezaboravan doček na Koprivničkoj bajci

Koprivnica je spremna za još jedan doček nove godine. Koprivnička Bajka, koja drugu godinu za redom donosi adventski duh u naš grad, večeras zatvara svoja vrata i to u velikom stilu – uz bogat cjelodnevni program u Domu Mladih i večernji koncert u gradskom parku.

Na veliku radost najmlađih Koprivničanaca i njihovih roditelja, silvestrovski jutarnji program je posvećen upravo njima. U Domu Mladih u 11 sati počinje gastro radionica za najmlađe ljubitelje popularne blagdanske poslastice – fritula.

Najmlađi će s ekipom profesionalnih kuhara iz kulinarskog studija Majstor Kuhar predvođene Brankom Ognjenovićem na zabavan i maštovit način kroz gastro radionicu naučiti kako ukrasiti fritule šarenim mrvicama, čokoladom ili šećerom.

Veliki profesionalci iz Udruge Majstor kuhar udružit će snage i svoje znanje prenijeti na buduće male kuhare. Otkriti će najmlađima male tajne velikih kuhara i naučiti ih da je za najfinije fritule dovoljno umiješati prstohvat dobre volje i veselja.

A da sve ne ostane samo na radu, nakon što fritule budu ukrašene čokoladom, šarenim mrvicama i ostalim nezaobilaznim dekoracijama, uslijedit će degustacija kako bi se svi prisutni uvjerili da su fritule jednako ukusne kao što su lijepe.

Sudjelovanje na gastro radionici je besplatno, stoga ako ste u potrazi za zimskom čarolijom, dođite 31. prosinca u 11 sati u Dom mladih. Nakon gastro radionice, od 12:30 sati najmlađe će zabavljati Ivan Zak.

Popularni pjevač, čiji su koncerti uvijek poseban glazbeno-scenski doživljaj, veliki koncert održat će i za ostale brojne fanove s početkom u 23 sata u gradskom parku.

Uz velike hitove poput Bolja od najbolje, Da si tu, Tko mi te krade i mnoge druge hitove, odbrojite zadnje sekunde stare godine te uz puno radosti, zabave i sreće dočekajte Novu 2018. godinu.

Za sve programe posjetiteljima ulaz je slobodan.

zatvori