Utorak, 26. ožujka 2024.

FOTO: SMRT PUTNIKA U BMW-U Još je nejasno tko je kriv za tešku prometnu nesreću

Jedna je osoba poginula, a dvije su teško ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se u kasnim večernjim satima srijede dogodila na državnoj cesti 28, doznajemo iz Policijske uprave koprivničko-križevačke.

Oko 23:20 sati u Kuštanima su se sudarili traktor i osobni automobil. Do nesreće je došlo kada je 55-godišnji vozač upravljao traktorom Deutz Fahr križevačkih registracijskih oznaka u smjeru Markovca Križevačkog. U jednom trenutku započeo je skretanje na lokalnu cestu i sudario se s BMW-om zadarskih registracija kojim je u suprotnom smjeru upravljao 52-godišnji vozač. Potom je osobni automobil sletio u putni jarak i udario u nosač stupa.

Na mjestu događaja od zadobivenih ozljeda smrtno je stradao 34-godišnji putnik u osobnom automobilu, dok su vozač automobila i drugi putnik rođen 1989. teško ozlijeđeni i prevezeni u bjelovarsku bolnicu.

Vozač traktora nije bio pod utjecajem alkohola,  a vozaču automobila je vađena krv i izuzet urin radi analize. O kaznenoj odgovornosti za ovu tragediju državni odvjetnik tek treba odlučiti.

Dodajmo da je do 5.40 sati promet ovom dionicom državne ceste bio u prekidu i odvijao se obilazno pravcem Sveti Ivan Žabno – Cirkvena – Kenđelovac.

Izvor: prigorski.hr
Izvor: prigorski.hr
zatvori