Četvrtak, 25. travnja 2024.

PRAVA DRAMA U RANU ZORU Pijani muškarac najprije maltretirao djelatnicu na benzinskoj postaji, a potom htio pobjeći s policije

Prava drama odvila se jučer u jutarnjim satima u Koprivnici, najprije kod benzinske postaje u Zagrebačkoj ulici, a potom i u policijskoj postaji na Lenišću.

Kako je izvijestila Policijska uprava koprivničko-križevačka, 62-godišnji muškarac je oko 5:30 sati vidno alkoholiziran vikao i vrijeđao 32-godišnju zaposlenicu benzinske postaje. Na teren su tada izašli policijski službenici, no muškarac se svojim Citroënom koprivničkih registracija već udaljio s mjesta događaja. Kretao se Zagrebačkom ulicom u smjeru Reke te je u nekoliko navrata svojim vozilom prešao na suprotnu stranu kolnika.

Desetak minuta kasnije zaustavljen je na Križevačkoj cesti i odveden u policijsku postaju. Tamo je odbio alkotestiranje te je prilikom smještanja u posebne policijske prostorije započeo s agresivnim ponašanjem. Galamio je, vrijeđao službenike te je htio pobjeći pa su policajci nad njim upotrijebili sredstva prisile.

Potom je u pomoć stigla hitna medicinska pomoć koja je smjestila nemirnog muškarca na odjel Opće bolnice u Koprivnici. Protiv njega će biti pokrenut optužni prijedlog za oba nedjela – svađu i viku na benzinskoj postaji te omalovažavanje i vrijeđanje policijskih službenika.

zatvori