Srijeda, 24. travnja 2024.

POKLON POD BOR Slaven Belupo pronašao je prvo pojačanje, na pragu Koprivnice bivši reprezentativac Makedonije

Nogometni klub Slaven Belupo zainteresiran je za Tomu Kitanovskog, doznaje Facebook stranica Prva Hrvatska Liga. Ovu vijest nije nam potvrdio direktor kluba Zvonimir Šimunović, ali je indikativno da ju nije ni negirao.

Kitanovski je 25-godišnji Makedonac koji može igrati na pozicijama desnog beka i desnog krila, a ako se prisjetimo posljednje konferencije za medije trenera Tomislava Ivkovića prije odlaska na zimski odmor, baš su to mjesta u momčadi na kojima je tražio pojačanja.

Makedonac je do sada bio član pulskog prvoligaša Istre 1961, a s obzirom na to da Puljani imaju velikih financijskih problema i da iz kluba igrači odlaze kao na traci jer nisu dobili plaće već nekoliko mjeseci, Kitanovski bi u Slaven trebao stići besplatno.

Desni bek ili desno krilo, ovisno o potrebi, u Prvoj hrvatskoj ligi odigrao je 16 utakmica pritom postigavši tri pogotka i upisavši dvije asistencije. Do sada je, osim u Istri, igrao i u makedonskom Pelisteru, rumunjskoj Craiovi te u Voždovcu i Mladosti, dvama klubovima iz Srbije.

Valja istaknuti da je upisao i devet nastupa za mlade reprezentacije Makedonije te jedan nastup u prijateljskoj utakmici protiv Poljske i za A selekciju. Hoće li uistinu doći do ovog transfera vrijeme će pokazati, ali kako neslužbeno doznajemo Slavenu bi Kitanovski trebao biti prvi poklon ispod bora.

zatvori