Subota, 20. travnja 2024.
Home Aktualno FOTO Pivoljupci u Le Petit Caféu imali su posao iz snova: odlučiti koji okus Panonske im je najbolji

FOTO Pivoljupci u Le Petit Caféu imali su posao iz snova: odlučiti koji okus Panonske im je najbolji

0
FOTO Pivoljupci u Le Petit Caféu imali su posao iz snova: odlučiti koji okus Panonske im je najbolji
Panonska Street Tasting.
Le Petit Café ovog je vikenda bio poprište najvećeg pivskog tastinga za koji se tražila stolica više.

Panonska Street Tasting oduševio je pivopije iz cijele Koprivnice, ali i okolice. Ljubitelji piva okupili su se na jednom mjestu gdje su mogli kušati tri fantastične vrste piva jednog od najvećih svjetskih proizvođača piva Carlsberg Croatia koji je u svojoj širokoj paleti ponudio American Pale Ale, Wheat ili pšenično i Dark lager.

Panonska Street Tasting.

Prepoznatljiva etiketa i dobar dizajn zapela je za oko ženskom dijelu publike, dok se muški dio više posvetio samim okusima. Muški dio na prvo mjesto bez konkurencije stavio je American Pale Ale, dok se žestoka borba vodila između pšeničnog i tamnog lagera, uz malu prednost pšeničnom pivu.

Najčešći komentari muškog dijela publike išli su u smjeru prepoznatljive arome pobjedničke APE za koju su zaključili da ima najbolji balans gorčine i okusa, dok im je Dark lager bio zanimljiv zbog svoje boje, pitkosti, ali i ‘muške’ arome. Pšenično su proglasili pivom koje ima najkvalitetnije sastojke i najveću punoću.

Panonska Street Tasting.

Ženski dio publike bio je najviše oduševljen odličnim dizajnom Panonske, ali i pitkosti i voćnosti pojedinih piva. Prema njihovom mišljenu APA ima pun okus te najbolji balans aroma dok im tamni lager nije gorak, već aromatičan i pitak.

S obzirom na to da se neki nisu mogli odlučiti koje im je pivo najbolje, održao se drugi krug kušanja nakon kojeg su podijeljena nagradna pakiranja onima koji su te večeri najviše konzumirali svoju omiljenu Panonsku.

American Pale Ale i Dark lager odnijeli su pobjedničku titulu, a na kraju večeri zaključak je bio da u ovom jedinstvenom pivu podjednako mogu uživati muškarci i žene.

zatvori