Srijeda, 27. ožujka 2024.

NOVA AKCIJA Pomozite PULS-u u prikupljanju donacija za Socijalnu samoposlugu

Nakon uspješne akcije ‘Božić svima’, u kojoj je prikupljeno 15-ak kutija hrane, higijenskih potrepština i igračaka koje su odnesene u subotu 16.12. u prostorije Udruge ‘A je to’ u Đurđevac, Udruga volontera Podravke PULS organizira prikupljanje donacija za Socijalnu samoposlugu u Koprivnici.
Izvor: Puls.

— Već treću godinu zaredom, u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Koprivnica, u Podravkinom diskontu i Non stop diskontu (kod tržnice) postavljene su kutije u koje možete donirati određene proizvode kako bismo uljepšali blagdane, ali i olakšali svakodnevni život našim potrebitim sugrađanima — poručuju iz PULS-a. Pri izlasku iz diskonta tako možete donirati hranu ili higijenske potrepštine poput brašna, ulja, riže, šećera, konzervi, toaletnog papira, deterdženta za rublje, pelena itd. Kutije će biti postavljene do 31. siječnja 2018. godine.

Otvaranje Socijalne samoposluge rezultat je projekta „Socijalna košarica”, financiranog iz Europskog socijalnog fonda (ESF) Europske unije kroz program Razvoj ljudskih potencijala, koji je završio prošle godine.

zatvori