Petak, 19. travnja 2024.

FOTO/VIDEO Prava drama na natjecanju srednjih škola u nogometu: u muškoj konkurenciji odlučio jedan gol, u ženskoj sedmerci

Nogometaši i nogometašice Srednje škole Koprivnica plasirali su se na županijsko natjecanje srednjih škola u nogometu. Na natjecanju održanom u sportskoj dvorani Srednje škole gledali smo prave drame u obje konkurencije.

U muškoj, Srednja škola je u prvoj utakmici slavila protiv Obrtničke rezultatom 4:1, dok je Gimnazija Fran Galović Obrtničku svladala rezultatom 4:2. Značilo je to da su prije odlučujuće utakmice između Gimnazije i Srednje u prednosti nogometaši Srednje zbog bolje gol razlike. U pravoj drami utakmica između dvije podjednake ekipe završila je rezultatom 1:1 te su se tako nogometaši Srednje škole plasirali na županijsko natjecanje.

U ženskoj konkurenciji nastupile su samo dvije ekipe te se također bitka vodila između Gimnazije i Srednje. U napetoj i uzbudljivoj utakmici rezultat je bio 1:1, a više sportske sreće u raspucavanju sa sedam metara imale su nogometašice Srednje koje su na kraju slavile ukupnim rezultatom 3:2.

Županijska natjecanja u obje kategorije igrat će se u veljači iduće godine, također u dvorani koprivničke Srednje škole.

REZULTATI:

MUŠKI:
Obrtnička škola – Srednja škola 1:4
Gimnazija Fran Galović – Obrtnička škola 4:2
Gimnazija Fran Galović – Srednja škola 1:1

ŽENE:
Gimnazija Fran Galović – Srednja škola 1:1 (na penale: 2:3)

zatvori