Petak, 19. travnja 2024.

FOTO/VIDEO Malene Tratinčice i KUD Srce obogatili su jučerašnju Koprivničku bajku, večeras fešta uz tamburaše i štruklje

U sklopu manifestacije Koprivnička bajka, gdje vas svaki dan očekuje mnoštvo kulturno-zabavnih sadržaja, i jučer su publiku uveseljavali klinci, klinceze i folkloraši.

Mališani iz Dječjeg vrtića Tratinčica potrudili su se i pripremili za publiku veseli program uz pjesmu i ples, dok su nakon njih pozornicu zauzele članice Kulturno-umjetničkog društva Srce. U isto vrijeme, u Kući Rudolfa započeo je Western Jingle Bells pa su tako posjetitelji uživali u malo drugačijem božićnom ugođaju.

Nažalost, kiša je pomrsila planove za danas pa je tako program Dječjeg vrtića Igra odgođen, dok je nastup Crkvenog zbora Franjevačkog svjetovnog reda iz župe Sv. Antuna Padovanskog prebačen za sutra u 18 sati.

Ipak, prava fešta sprema se večeras u Kući Rudolfa gdje će u 18 sati započeti Štruklijada. Posjetitelji će tako imati priliku uživati u tradicionalnom hrvatskom specijalitetu i to uz svirku Tamburaškog sastava Netopiri.

KUD Srce na bajkovitoj pozornici u parku!

Posted by Drava.info on 27. prosinca 2017

 

 

Dječji vrtić Tratinčica na Koprivničkoj bajci :)

Posted by Drava.info on 27. prosinca 2017

 

zatvori