Srijeda, 27. ožujka 2024.

FOTO/VIDEO Koprivnički mališani uglas pjevali s Ivanom Zakom na prvom dječjem dočeku nove godine

Malim Koprivničancima doček 2018. godine zasigurno će ostati u posebnom sjećanju.

Naime, za njih je po prvi puta bio organiziran poseban program, a najviše ih je oduševio koncert njima posebno dragog pjevača Ivana Zaka.

Mališani su s Ivanom pjevali u glas cijeli koncert i njihova ozarena lica potvrda su da je Grad Koprivnica ovim dočekom napunio njihova srca.

– Hvala vam što se došli na prvi ovakav doček kojeg smo organizirali i nadam se da ćete uživati. Vama i vašim obiteljima od sveg srca želim se najljepše u novoj godini i da nam ostanete ovako veseli, razigrani i sretni – rekao je okupljenim klicnima i klincezama koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić uoči početka koncerta.

Silvestrovski jutarnji program počeo je u 11 sati i to gastro radionicom za najmlađe ljubitelje popularne blagdanske poslastice – fritula.

Najmlađi su s ekipom profesionalnih kuhara naučili kako ukrasiti fritule šarenim mrvicama, čokoladom ili šećerom, a da sve ne ostane samo na radu, nakon što ukrašene uslijedila je degustacija kako bi se svi prisutni uvjerili da su jednako ukusne kao što su lijepe.

Nakon dječjeg dočeka, Ivan Zak zabavljat će okupljene i na Koprivničkoj bajci.

Uz velike hitove poput Bolja od najbolje, Da si tu, Tko mi te krade i mnoge druge hitove, odbrojit će zadnje sekunde stare godine te uz puno radosti, zabave i sreće uvesti Koprivničance u novu 2018. godinu.

Koncert počinje u 23 sata.

 

Ivan Zak na dječjem dočeku u Domu mladih 😊

Posted by Drava.info on Sunday, December 31, 2017

 

zatvori