Utorak, 23. travnja 2024.

FOTO Markulin i Mađarić predstavljat će Podravinu i Prigorje u HNS-u, savez podržao Davora Šukera

Sjednica Skupštine Nogometnog saveza Koprivničko-križevačke županije održana je danas na koprivničkom Gradskom stadionu. Čak 45 od moguća 62 predstavnika županijskih klubova pojavilo se na sjednici kako bi izabrali zastupnika našeg Saveza u Skupštini Hrvatskog nogometnog saveza te člana Izvršnog odbora HNS-a.

Josip Mađarić jednoglasno je izabran za zastupnika u HNS-u dok su Robert Kerovec, Krešimir Belčić i Danijel Lončar izabrani za njegove zamjenike. Robert Markulin također je jednoglasno odabran za člana Izvršnog odbora HNS-a.

— Zahvaljujem vam se osobno i u ime svih odabranih što ste se okupili u ovolikom broju. Maksimalno ćemo se zalagati u HNS-u za županijske klubove kako bi im bilo što bolje i nadam se da ćemo sve klubove do proljeća iznenaditi barem loptama — rekao je Robert Markulin, član Izvršnog odbora HNS-a i predsjednik Saveza naše županije.

Ono najzanimljivije dogodilo se nakon sjednice. Izvršni odbor našeg Saveza odlučio je podržati Davora Šukera za predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza.

— Birali smo između dvije opcije, a to su bile ili Davor Šuker ili nitko, a o Šimiću nije bilo ni rasprave jer se nije kandidirao. Odluka je bila jednoglasna — rekao nam je Markulin.

zatvori